decembrie 03, 2010

Memorialul Durerii - Demonul din călimară


Memorialul Durerii - Episodul 7 - Demonul din... de MicaelNicolas

3 comentarii:

Alexandru Valentin Craciun spunea...

Va rog, vreau sa-mi cumpar cele 10 dvd-uri cu Memorialul Durerii, ma puteti ajuta? M-ar interesa sa aflu pretul lor, fiindca in librarii nu mai sunt de gasit (mi-am luat doar cartea). Astept un semnal pe mailul valex25alex@yahoo.com Multumesc anticipat!

Micael Nicolas spunea...

Nu ştiu de unde aţi putea să cumpăraţi DVD-urile cu acest documentar,însă puteţi să-l achiziţionaţi online de la această adresă :

http://www.tvrmedia.ro/produs/memorialul+durerii_lm.html

iar de descărcat de pe net îl puteţi descărca gratuit de la acest link ,numai că are să dureze destul de mult ,asta în condiţiile dacă nu cumva aveţi cont premium pe Rapid Share:

http://chisinau.ch/forum/76-2139-1

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.