decembrie 03, 2010

Memorialul Durerii - Primii Partizani


Memorialul Durerii - Episodul 1 - Primii Partizani de MicaelNicolas

Urmăreşte întreg playlistul pe DailyMotion: Clic aici!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru un blogger activ, oportunitatea ideala de a imbina placerea cu afacerile o constituie publicitatea prin intermediul blogurilor: scrii de placere si esti platit pentru opiniile tale.
Blog Money iti poate asigura un venit continuu, fara a te priva de confortul caminului tau.
Incearca si tu acum accesand acest link !!!
http://aff.blogmoney.com?aid=2250&acid=187
Succes !!!

abbilbal spunea...

Bună dimineaţa.
Marea noastră durere este că nu ne cunoaştem istoria reală în întregul ei. Fiecare etapă este marcată de interesele celor ce guvernau sau guvernează la un moment dat. Sper ca din ceea ce citesc aici să pot pune cap la cap ceea ce mă interesează.
Vă mulţumesc pentru invitaţia adresată de a veni în acest grup.
O zi bună vă doresc.

Micael Nicolas spunea...

Eu vă mulţumesc domnul meu că v-aţi alăturat acestei iniţiative.Mă bucur sincer să observ că în 24 de ore ,7 persoane au început să urmărească acest blog,ceea ce este un semn bun care arată că românul este însetat să-şi cunoască istoria,de dreptate şi din ce în ce mai mult se refugiază pe această platformă virtuală,mondială,care a devenit internetul şi refuză să mai urmărească imbecilităţile care parcă nu se mai opresc pe posturile private din această frumoasă ţară,tocmai de aceea m-am decis să adun bogăţiile culturale,istorice şi spirituale ale acestui neam şi să le dedic fiecărei teme în parte câte un blog,ca astfel să fie uşor de citit/vizionat şi omul să redevină conştient de marile sale valori care nu s-au dat la o parte să apere credinţa ,cultura şi identitatea acestui neam chiar şi cu preţul vieţii.

WTStats spunea...

Buna ziua,

Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

Micael Nicolas spunea...

Îmi pare rău ,dar am să refuz acest schimb de link-uri,pentru simplu motiv că site-ul d-voastră nu are o tematică care să mă întereseze sau să fie apropiată de tema acestui blog.

abbilbal spunea...

Dumnezeu să-i aibă în grija Sa pe toţi ce-i ucişi mişeleşte în diverse ocazii.

Şi pentru că suntem la graniţa Crăciunului, doresc să ai parte de un Crăciun fain, pe care să-l petreci în tihnă, linişte şi pace alături de cei dragi.

Micael Nicolas spunea...

Doamne ajută !
Şi eu vă doresc acelaşi lucru şi multe bucurii alături de nepoţica şi de toţi cei dragi ai d-voastră !

RCA Ieftin spunea...

Sunt cutremuratoare aceste filme....Sarbatori fericite in continuare si un an nou mult mai bun pentru Romania!

abbilbal spunea...

Bună întâlnire în 2011. Pentru Noul An îţi doresc să ai parte de linişte şi pace ca să-ţi poţi vedea în tihnă de treburi. LA MULŢI ANI !

abbilbal spunea...

Hristos a înviat !

Micael Nicolas spunea...

Adevărat a Înviat !

Anonim spunea...

Am citit pe Wikipedia ca au fost realizate 120 de episoade ale acestui documentar. Eu nu am gasit decat 36 de episoade pana acum. Exista si altele, informatia de pe Wikipedia este corecta? Stiti cumva unde poate fi gasit restul documentarului?