decembrie 03, 2010

Memorialul Durerii - Baietii din munti


Memorialul Durerii - Episodul 3 - Băieţii din... de MicaelNicolas

5 comentarii:

Alexandru Moraru spunea...

Da...aici il pot include si pe tatal meu...luptatorul din munti...da...mare sacrificiu...oare a meritat ?...daca da...de ce ? pentru cine ? pentru ce ?...o viata distrusa...imi pare atat de rau de el (a incetat din viata acum 7 ani, dar nu a incetat niciodata sa spere ca "va fi mai bine"...pentru cine ?...)
Ma numesc Morar Alexandru, port numele tatalui meu caruia i se mai spunea si "Alexandru de la plai"...O viata pentru o idee...

Micael Nicolas spunea...

Îmi pare rău pentru suferinţele tatălui d-voastră,dar oare merită trăita viaţa fără nicio credinţă sau mai bine zis fără credinţa într-o idee !
Oare nu prin suferinţă am ajuns unde am ajuns,nu doar noi românii,ci şi umanitatea întreagă!
Unii oameni se nasc în suferinţă,aleg suferinţa,că fără de ea nu am fi ajuns niciodată la înţelepciunea omenească !
Sper să nu vă supere prea tare acest comentariu ce-ar putea părea uşor impertinent,dar suferinţa este o taină în sine ce poate schimba destinele nu numai a celor ce suferă ,dar şi acelora ce află despre suferinţa şi sacrificiu părinţilor sau al străbunilor nostri !
O viaţa trăită în uzur şi fără griji(ca să nu mai pomenesc nimic despre sacrificiu),este o viaţă banală fără sens !
Este adevărat că astăzi,în lumea noastră globalizantă ,a devenit aproape imposibil să mai credem într-o idee,în Dumnezeu etc,de aici porneşte şi toată confuzia noastră,suntem săraci în credinţă,speranţa ne este aproape moartă,căsnicia celor ce sunt căsătoriţi ni se pare desuetă ş.a.m.d.Dar oare suntem noi fericiţi ?Nicidecum !
Oare dacă le-am avea pe toate la picioarele noastre şi cea mică dorinţă ne-am implini-o pe loc,ne-ar face fericiţi !Mă îndoiesc !
Măcar tatăl d-voastră a crezut într-o idee atunci la vremea sa,a suferit pentru ea,chiar dacă suferinţa comsumată i s-a părut mai târziu la anii bătrâneţii fără "însemnătate",dar oare nu aşa par toate lucrurile născute din sudoare şi durere,mai cu seamă când îi vedem pe alţi că o duc bine şi trăiesc în palate,iar cei asemenea tatălui d-voastră nu i-a fost dată o asemenea răsplată binemeritată încă din această viaţă !
Pentru mine mirajul suferinţei este mult mai atrăgător decât implinirea celor mai frumoase vise,fiindcă suferinţa este cel mai bun învăţător în tainele vieţii !
Încă o dată îmi cer iertate dacă am să-ţi par impertinent,dar aşa gândesc,cel puţin la această oră şi în această perioadă a vieţii mele !

Anonim spunea...

Sa nu ne pierdem speranta si credinta in Dumnezeu. Tatal dumneavoastra a luptat pentru unitate nationala. Cat despre suferinta, cum spunea Nicolas mai sus, e inaltatoare; suferinta e suprema catedra de teologie, cum spunea un marturisitor din inchisorile comuniste, nu-mi mai amintesc exact care. Sus inima, romani, caci nu s-a sfarsit. Se va sfarsi cand ultimul romani isi uita stramosii; amintirea stramosilor care au luptat pentru neamul romanesc si credinta noastra bimilenara in Dumnezeu sunt cele mai de pret lucruri pe care le avem.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
lilian nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.