decembrie 03, 2010

Memorialul Durerii - Noua Academie Română


Memorialul Durerii - Episodul 15 - Noua Academie... de MicaelNicolas

6 comentarii:

Rares Patru spunea...

SRTV?????

acest serial ar trebui distribuit gratuit la statii de metro... poate asa mai invatam ceva.

Rusine TVR-ului.

Micael Nicolas spunea...

Adevărat şi bine spus! Din păcate atunci când am avut ocazia să-l descarc de pe YouTube, n-am făcut-o, fiindcă nu m-am gândit nicio clipă că voi ajunge aici, dar cu prima ocazie când îl voi mai găsi online, am s-o fac şi am să-l încarc şi pe alte platforme similare YouTube-ul, nu aşa de "scrupuloase" ca acesta din urmă!

Hristos a Înviat!

Rares Patru spunea...

la o cautare rapida, tot pe youtube, apare fiecare episod liber pentru vizualizare. Rusine TVR-ul... Stiam ca e televiziune publica.

Altii fac astfel de documentare libere, desi au buget mult mai mare, nu se pune problema vizualizari, ci doar a vanzarii lor.

Asa ar trebui sa fie si acestea. Ai voie sa le vezi si sa le distribui gratuit. Nu ai voie sa ceri bani. Dar cum securistii sunt la putere...

Numai bine.

Rares Patru spunea...

PS: oare unde sunt celelate 85 de episoade (retineam ca au fost facute 120)

Nu se poate discuta cu producatoarea?

Micael Nicolas spunea...

Eu am înţeles că sunt doar 35 de episoade, restul de 85, câte pomeniţi d-voastră nu cred că fac parte din Memorialul Durerii propriu-zis, dar am impresia că există o legătură între ele.

Trebuie să vă dezamăgesc şi să vă spun că nu sunt cine ştie cine, sunt doar un anonim cu respect enorm pentru valorile autentice şi/sau istorice ale acestui neam, în concesinţă nu o cunosc personal pe doamna Lucia Hossu Longin şi nici nu ştiu de unde aş putea descărca episoadele şterse, încărcate de alţii pe Youtube, că dacă le-am mai găsi, le-aş încărca personal pe vreo reţea gen YouTube şi aş reîntregi serialul şi pe acest blog!

Mulţumesc pentru înţelegere!

Anonim spunea...

Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
El este WhatsApp:+2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com