decembrie 03, 2010

Memorialul Durerii - Primii Partizani


Memorialul Durerii - Episodul 1 - Primii Partizani de MicaelNicolas

Urmăreşte întreg playlistul pe DailyMotion: Clic aici!

14 comentarii:

abbilbal spunea...

Bună dimineaţa.
Marea noastră durere este că nu ne cunoaştem istoria reală în întregul ei. Fiecare etapă este marcată de interesele celor ce guvernau sau guvernează la un moment dat. Sper ca din ceea ce citesc aici să pot pune cap la cap ceea ce mă interesează.
Vă mulţumesc pentru invitaţia adresată de a veni în acest grup.
O zi bună vă doresc.

Micael Nicolas spunea...

Eu vă mulţumesc domnul meu că v-aţi alăturat acestei iniţiative.Mă bucur sincer să observ că în 24 de ore ,7 persoane au început să urmărească acest blog,ceea ce este un semn bun care arată că românul este însetat să-şi cunoască istoria,de dreptate şi din ce în ce mai mult se refugiază pe această platformă virtuală,mondială,care a devenit internetul şi refuză să mai urmărească imbecilităţile care parcă nu se mai opresc pe posturile private din această frumoasă ţară,tocmai de aceea m-am decis să adun bogăţiile culturale,istorice şi spirituale ale acestui neam şi să le dedic fiecărei teme în parte câte un blog,ca astfel să fie uşor de citit/vizionat şi omul să redevină conştient de marile sale valori care nu s-au dat la o parte să apere credinţa ,cultura şi identitatea acestui neam chiar şi cu preţul vieţii.

Anonim spunea...

Buna ziua,

Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

Micael Nicolas spunea...

Îmi pare rău ,dar am să refuz acest schimb de link-uri,pentru simplu motiv că site-ul d-voastră nu are o tematică care să mă întereseze sau să fie apropiată de tema acestui blog.

Unknown spunea...

Dumnezeu să-i aibă în grija Sa pe toţi ce-i ucişi mişeleşte în diverse ocazii.

Şi pentru că suntem la graniţa Crăciunului, doresc să ai parte de un Crăciun fain, pe care să-l petreci în tihnă, linişte şi pace alături de cei dragi.

Micael Nicolas spunea...

Doamne ajută !
Şi eu vă doresc acelaşi lucru şi multe bucurii alături de nepoţica şi de toţi cei dragi ai d-voastră !

RCA Ieftin spunea...

Sunt cutremuratoare aceste filme....Sarbatori fericite in continuare si un an nou mult mai bun pentru Romania!

Unknown spunea...

Bună întâlnire în 2011. Pentru Noul An îţi doresc să ai parte de linişte şi pace ca să-ţi poţi vedea în tihnă de treburi. LA MULŢI ANI !

Unknown spunea...

Hristos a înviat !

Micael Nicolas spunea...

Adevărat a Înviat !

Anonim spunea...

Am citit pe Wikipedia ca au fost realizate 120 de episoade ale acestui documentar. Eu nu am gasit decat 36 de episoade pana acum. Exista si altele, informatia de pe Wikipedia este corecta? Stiti cumva unde poate fi gasit restul documentarului?

lilian nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

alex spunea...

https://swampthingonlinesezonepisod.blogspot.com/



https://the100onlinesubtitrat.blogspot.com/



https://theblacklistonlinesubtitratsezon12345.blogspot.com/



https://thedeuceonlinesezonepisod.blogspot.com/



https://theflashonlinesubtitratsezonul.blogspot.com/



https://theoriginalssezononlinesubtitrat.blogspot.com/



https://theoutpostavanpostulonlinesezonepisod.blogspot.com/



https://thetudorsonlineepisodsezon123456789.blogspot.com/



https://thevampirediarieonlinesubtitratsezon.blogspot.com/


Anonim spunea...

Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
El este WhatsApp:+2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com